top of page

Gratis verzending vanaf €45 🇳🇱 / €75 🌍

Business

Let's chat!

Ben jij een retailer, stylist, of heb je interesse in onze Muurbloempjes voor jouw hotel, restaurant, of als geschenk voor jouw medewerkers en zakelijke relaties? Neem dan contact met ons op via info@muurbloempjes.com of via de onderstaande knop. We zullen binnen enkele dagen contact met je opnemen.

01

Retail

Wil je onze Muurbloempjes verkopen in jouw eigen winkel? Door op de onderstaande knop te klikken, of te mailen naar info@muurbloempjes.com, kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Bij het beoordelen van potentiële verkooppunten kijken we naar verschillende factoren, zoals nabijgelegen winkels die mogelijk al onze producten verkopen en de stijl en sfeer van jouw winkel.

We kijken ernaar uit om samen te werken!

02

Stylisten

Ben jij op zoek naar subtiele groene accenten voor jouw interieurprojecten? Of wil je een prachtige groene hoek met planten creëren die direct opvalt in huis? 

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

03

Hotels and restaurants

Of je nu een hotel, restaurant of café hebt, onze Muurbloempjes verwelkomen jouw gasten op een groene en onderscheidende manier. Gebruik ze van de ontvangsthal tot de gastenkamers en vul ze met stekjes, bloemen en zelfs verse kruiden zoals tijm, basilicum en munt.

 

Dankzij de variatie aan kleuren kun je ze altijd afstemmen op jullie interieur en sfeer. Neem contact met ons op via info@muurbloempjes.com of via de onderstaande knop, zodat we jullie kunnen informeren over de mogelijkheden.

04

Relatiegeschenken

Wil je je werknemers of zakenpartners bedanken? Laat met onze Muurbloempjes zien dat het harde werk van jouw werknemers niet onopgemerkt blijft! Bovendien zijn onze vaasjes perfect als aanvulling op een prachtig boeket of kamerplant, waardoor jouw cadeau compleet wordt.

Wij bieden de volgende kortingen aan*:

  • 5% - 10 producten of meer

  • 10% - 20 producten of meer

  • 15% - 50 producten of meer

  • 17.5% - 100 producten of meer

  • 20% - 200 producten of meer

 

*Met uitzondering van accessoires. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen Combineren van meerdere kleuren en aantallen is mogelijk.

Neem contact met ons op via info@muurbloempjes.com of via de onderstaande knop voor meer informatie of speciale aanvragen. We zullen binnen enkele dagen contact met je opnemen.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page