top of page

Binnen NL gratis verzending vanaf €50 ๐ŸŒŸ

Let's chat!

Ben jij een retailer, stylist, of heb je interesse in onze Muurbloempjes voor jouw hotel, restaurant, of als geschenk voor jouw medewerkers en zakelijke relaties? Neem dan contact met ons op via info@muurbloempjes.com of via de onderstaande knop. We zullen binnen enkele dagen contact met je opnemen.

Zakelijk

Join the team

Wil je onze Muurbloempjes verkopen in jouw eigen winkel? Door op de onderstaande knop te klikken, of te mailen naar info@muurbloempjes.com, kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Bij het beoordelen van potentiële verkooppunten kijken we naar verschillende factoren, zoals nabijgelegen winkels die mogelijk al onze producten verkopen en de stijl en sfeer van jouw winkel.

โ€‹

We kijken ernaar uit om samen te werken!

Retail

Spread the word

Ben jij op zoek naar subtiele groene accenten voor jouw interieurprojecten? Of wil je een prachtige groene hoek met planten creëren die direct opvalt in huis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Onze visie gaat verder dan de traditionele inrichting met kamerplanten in potten of een vaas met bloemen op tafel. Met Muurbloempjes kun je zowel in de hoogte als breedte de natuur in huis brengen. Experimenteer met verschillende composities, planten en bloemen, waardoor ze een mooie groene toevoeging zijn voor elk interieur.

Stylist

Een groene touch

Of je nu een hotel, restaurant of café hebt, onze Muurbloempjes verwelkomen jouw gasten op een groene en onderscheidende manier. Gebruik ze van de ontvangsthal tot de gastenkamers en vul ze met stekjes, bloemen en zelfs verse kruiden zoals tijm, basilicum en munt.

 

Breng een hele ruimte tot leven met Muurbloempjes of geef een subtiel groen accent aan de kamer. En dankzij de variatie aan kleuren kun je ze altijd afstemmen op jullie interieur en sfeer. Neem contact met ons op via info@muurbloempjes.com of via de onderstaande knop, zodat we jullie kunnen informeren over de mogelijkheden.

Horeca

Groen voor iedereen

Wil je je werknemers of zakenpartners bedanken? Laat met onze Muurbloempjes zien dat het harde werk van jouw werknemers niet onopgemerkt blijft! Bovendien zijn onze vaasjes perfect als aanvulling op een prachtig boeket of kamerplant, waardoor jouw cadeau compleet wordt.

 

Neem contact met ons op via info@muurbloempjes.com of via de onderstaande knop om jouw wensen te bespreken.

Relatiegeschenk

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page