top of page

Gratis verzending vanaf €45 🇳🇱 / €75 🌍

Over ons

Meet the team

Wij zijn Adinde en Elisa en samen hebben wij Muurbloempjes ontworpen: een nieuw product waarmee we mensen helpen bij het ontwikkelen van groene vingers.

In 2022 hebben wij ons bedrijf Walleaf opgericht om mensen te helpen bij het groeien van groenere vingers door het voorzien van kennis, tools en inspiratie. Ons product Muurbloempjes helpt hierbij, door bij het begin te beginnen: het stekken van planten. Als ontwerpers met zelf meer dan 100 planten in huis weten wij dat dit de beste manier is om planten te leren verzorgen. Door een stekje water te geven en te laten groeien zullen de kleinste details je gaan opvallen en leer je op een interactieve manier hoe de natuur werkt.

Onze missie

Voor groenere vingers en een groener huis

Kamerplanten zijn populairder dan ooit. Ook ons huis mocht er drie jaar geleden aan geloven; op elk tafeltje en in elke hoek waren planten en stekjes te vinden. Zo vroegen vrienden en familie steeds vaker voor advies, omdat hun planten er niet zo mooi bij stonden als bij ons. Het bleek dat het verzorgen van planten nog niet zo makkelijk was.

Daarom willen wij bijdragen aan een wereld waarin mensen meer begrijpen van de natuur. Wij geloven dat alles wat je aandacht geeft groeit, en dat geldt ook voor onze relatie met de natuur. En mochten jouw vingers nog niet zo groen zijn, dan staan wij altijd voor jou klaar met antwoorden op jouw groene vragen.

01

Groen groeien

De groenste plant is de plant die je zelf groeit. En dan bedoelen we niet alleen de minimale impact op het milieu; het gaat erom dat we zo verbinding maken met de natuur en begrijpen hoe belangrijk het is om voor de wereld om ons heen te zorgen.

Een manier waarop we onze impact minimaliseren, is door gebruik te maken van FSC®-gecertificeerde verpakkingen en het verminderen van het materiaalgebruik bij het verzenden van onze producten. Daarom dient onze retailverpakking ook als onze verzendverpakking en kun je de handleiding online vinden via een QR-code die in de verpakking is bedrukt.

02

Sociale impact

Al onze Muurbloempjes worden geassembleerd, verpakt en verzonden bij Ferm Werk. Een Nederlandse sociale werkplaats waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werken. Omdat ons taken anders zijn dan hun gewone taken, vinden de werknemers het ontzettend leuk om te doen. Van het vouwen van de verzenddoosjes tot het gereed maken van de bestellingen, er is altijd iets nieuws te doen. 

 

Door middel van deze samenwerking helpt Ferm Werk ons niet alleen in het assembleren en verzenden van onze producten. Ze helpen mensen hun plek te vinden op de arbeidsmarkt, de kernmissie van deze sociale werkplaats. 

03

Ruimte voor groen

Terwijl alle planten minimaal indirect zonlicht nodig hebben, heeft niet iedereen hier de ruimte voor. Met Muurbloempjes vind je altijd een mooi plekje voor je planten en bloemen. Of je nu in een knus appartement, een ruime keuken of een kleine studentenkamer bent, Muurbloempjes bieden de oplossing die bij jouw huis past. 

 

En dankzij het slimme ontwerp hoef je de gereedschapskist er niet eens bij te pakken. Met de zelfklevende magneet kan iedereen ze gemakkelijk bevestigen. Zonder te boren, zonder te klussen; zelfs met twee linkerhanden kan je genieten van Muurbloempjes. 

04

Groenere vingers

Met Muurbloempjes willen we het stekken van planten zo makkelijker mogelijk maken. Want door je eigen planten te stekken, leer je op een interactieve manier hoe de natuur werkt. 

 

Maar mocht je vragen hebben over jouw (niet meer zo) groene plantjes, dan staan we altijd voor je klaar. Of je nu nieuwsgierig bent naar tips voor hoe je jouw planten kan verzorgen, of gewoon inspiratie zoekt voor je volgende groene avontuur, we helpen je graag. 

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page