top of page

Gratis verzending binnen NL vanaf €50 🌿

Milieubewust 

Wij maken onze producten zo veel mogelijk met de hand. Zo komen er tijdens het maakproces zo min mogelijk belastende machines aan te pas. Ook worden onze verpakkingen gemaakt van golfkarton dat is voorzien van het FSC-keurmerk. Het materiaal komt uit een verantwoord beheerd bos, de gebruikte inkten bevatten geen chemicaliën en het gemaakte restafval wordt volledig gerecycled. 

Geen overproductie

Wij maken het aantal producten waar vraag naar is, zodat we niet teveel materialen bestellen en er geen overmatig gebruik wordt gemaakt van de materialen. Daarnaast wordt er niet meer geleverd dan nodig voor een zo min mogelijke CO2 uitstoot en blijven er geen restproducten over.

Hergebruik

Wist je dat bij ons zelfs het restmateriaal van onze verpakkingen niet verloren gaat? Hiermee snijden we kleine kaartjes, waarop we jouw boodschap schrijven die je kunt doorgeven bij de bestelling. Met dit handgeschreven kaartje kun je jouw cadeautje nog persoonlijker maken! 

Over ons

Binnen ons 76 m2 appartement in Utrecht, een plantoor vol planten, stekjes, een muziekstudio en een atelier zijn onze Muurbloempjes ontstaan. Ons laboratorium was de nog op te knappen badkamer, waar een muur vol verschillende formaten magneten en plantenhangers als prototypes te vinden is. De perfecte plek om een nieuw bedrijf te beginnen.

Achter de schermen

Wij zijn twee vrolijke Muurbloempjes, Elisa en Adinde, geworteld in Utrecht. Voor onze small business doen we alles samen, van het design, tot de productie van de Muurbloempjes, de verkoop en promotie.

 

In de zomer van 2020 zijn wij naar Utrecht verhuisd. Deze creatieve stad, vol bruisende initiatieven met behulpzame mensen en de positieve energie hebben ons geïnspireerd om tijdens de coronapandemie even stil te staan, en weer door te gaan met een innovatief concept. Volop bezig met de inrichting van ons interieur bedachten we een magnetische plantenhanger om orde te scheppen in onze inmiddels uitgegroeide jungle van kamerplanten.

Dream big(ger)

Alhoewel we hoopten het product binnen een paar maanden voor iedereen beschikbaar te maken, duurde het toch meer dan een jaar voordat het product, uitgebreid getest door ons en onze testers, voldeed aan alle eisen. Op dit moment is onze droom wellicht groter dan ons plantoor - en huis - en leven we tussen de verpakkingen en materialen van onze Muurbloempjes. Nu is het tijd dat onze Muurbloempjes een perfecte plek krijgen in jouw interieur.

Duurzaamheid

Vanaf het maakproces tot het moment dat het product bij jou in huis is, proberen we het milieu en de natuur zo min mogelijk te belasten. Om al het groen om ons heen te behouden, is het belangrijk om naast duurzaam te leven ook duurzaam te ondernemen.

Stek jouw kamerplanten voor een plantenkamer met Muurbloempjes.

Tips of ideeën?

Heb jij nog meer tips om de Muurbloempjes of de verzending duurzamer te maken? Wij horen graag jouw wensen voor een duurzamere blik op de toekomst. Stuur je ideeën via onderstaande knop en draag bij aan een groene toekomst.

Onze missie

De Muurbloempjes zijn ontstaan om iedereen de ruimte te geven om groen een stijlvolle plek te geven in zijn of haar interieur. Maak hiermee van jouw thuis een plek waar jij je op je best voelt. Natuurlijk ziet die plek er voor iedereen anders uit. Daarom blijft ons assortiment groeien, zodat wij kunnen aansluiten bij jouw persoonlijke smaak in kleuren, vormen en stijlen. Wees creatief en kies jouw eigen compositie.

 

Houd onze instagram in de gaten voor tips en inspiratie.

Wij maken de Muurbloempjes, jij maakt het kunstwerk.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page