top of page

Gratis verzending vanaf €45 🇳🇱 / €75 🌍

Groene koers

In 2022 hebben wij ons bedrijf Walleaf® opgericht om mensen te helpen bij het groeien van groenere vingers door het voorzien van kennis, tools en inspiratie. Ons product Muurbloempjes helpt hierbij, door bij het begin te beginnen: het stekken van planten. Als ontwerpers met zelf meer dan 100 planten in huis weten wij dat dit de beste manier is om planten te leren verzorgen. Door een stekje water te geven en te laten groeien zullen de kleinste details je gaan opvallen en leer je op een interactieve manier hoe de natuur werkt.

 

Zo willen wij bijdragen aan een wereld waarin mensen zich bewuster zijn van de natuur. Wij geloven dat alles wat je aandacht geeft groeit, en dat geldt ook voor onze relatie met de natuur. En mochten jouw vingers nog niet zo groen zijn, dan staan wij altijd voor jou klaar met antwoorden op jouw groene vragen.

Onze missie

A little greener

Het duurzaamste plantje groei je zelf. Hiermee bespaar je op de gebruikte energie en transport van planten die in de kas worden gekweekt. Ook proberen wij alles zo duurzaam mogelijk te produceren. De assemblage van het product wordt gedaan in onze eigen werkplaats en voor het verpakken van het product werken wij samen met de sociale werkplaats Fermwerk in Woerden.

 

Onze verpakkingen worden gemaakt van golfkarton dat is voorzien van het FSC-keurmerk. Daarnaast komt het materiaal uit een verantwoord beheerd bos, de gebruikte inkten bevatten geen chemicaliën en het gemaakte restafval wordt volledig gerecycled. Verder gebruiken we bij het verzenden van onze Muurbloempjes zo min mogelijk materiaal. Zo is onze retailverpakking ook onze verzendverpakking en kan je de handleiding via een QR code online vinden.

Duurzaam groeien

Stijlvol stekken

Overal potjes en flesjes met stekjes… Hoe groter de passie om te stekken, hoe groter de chaos ook kan worden. Muurbloempjes bieden de oplossing; met nieuwe stekjes van kamerplanten, tuinplanten, kruiden of (droog)bloemen maak je een nieuw levend kunstwerk aan de muur én met onze verschillende kleuren vind je er altijd een die bij jouw stijl past.

 

Dat saaie hoekje, die pilaar, naast dat schilderij, of aan die kale wand kun jij de Muurbloempjes in een creatieve opstelling ophangen. Creëer een speels effect door verschillende kleuren Muurbloempjes bij elkaar te plaatsen. Als je in de toekomst meer stekjes wilt ophangen in onze Muurbloempjes, breid je je verzameling eenvoudig uit.

Meet the team

Wij zijn Adinde en Elisa en samen hebben wij Muurbloempjes ontworpen: een nieuw product waarmee we mensen helpen bij het ontwikkelen van groene vingers.

 

Kamerplanten zijn populairder dan ooit. Ook ons huis mocht er drie jaar geleden aan geloven; op elk tafeltje en in elke hoek waren planten en stekjes te vinden. Steeds vaker werden wij dan ook ingeschakeld als plantenexperts bij onze familie en vrienden. Een plant verzorgen bleek nog niet zo makkelijk te zijn.

Over ons

Ruimte voor groen

Alle planten hebben minimaal indirect zonlicht nodig, maar niet iedereen heeft hier de ruimte voor. Met onze Muurbloempjes die je vrijwel overal in huis kan bevestigen kun je planten of bloemen toch een mooie plek geven, zonder daarvoor ruimte in te leveren.

 

Daarnaast blijven met dit unieke ontwerp blijven de onderste bladeren van jouw stekjes uit het water. Zo zullen de onderste bladeren niet rotten en blijft jouw plantje gezond.

Easy peasy

De Muurbloempjes worden geleverd met duidelijke instructies, zodat je ze eenvoudig kunt bevestigen. Door de meegeleverde zelfklevende magneet hoef je geen gaten te boren en hoef je jouw muur niet te beschadigen met het ophangen van de Muurbloempjes. Hierdoor zijn ze geschikt voor gladde of grof gestucte muren (verf op waterbasis) en ondergronden als hout, metaal, tegels in de badkamer, toilet of de keuken, en een glazen wand of raam.

 

Of je de Muurbloempjes schadevrij kan verwijderen is afhankelijk van de kwaliteit van de muur en de zorgvuldigheid waarmee het verwijderd wordt.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page