top of page

Gratis verzending binnen NL vanaf €50 🌿

Bestellen 📦

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Via de productpagina plaats je jouw gekozen Muurbloempjes in de winkelwagen. Bij het bestelproces vul je alle gegevens in die gevraagd worden. Je kiest een betaalmethode en betaalt de bestelling. Zodra wij de bestelling binnen hebben, ontvang je een bevestiging via de mail. Hierna doen we jouw pakketje op de post en ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace link om jouw verzending te volgen.

Hoe kan ik betalen?

Bij Muurbloempjes kan je gemakkelijk en veilig betalen met:

 • iDEAL

 • Bancontact

 • Giropay

 • Creditcard (onder andere Mastercard en Visa)

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat nu?

Wij sturen altijd een bevestigingsmail als je het bestelproces volledig hebt doorlopen. Neem daarom contact met ons op als je binnen een uur nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen door hier te klikken. Dan kijken wij met je mee. Controleer ook altijd even je ongewenste mail/spam.

Kan ik een bestelling naar iemand anders toesturen?

Dat kan! Verras iemand met Muurbloempjes door bij de verzendgegevens het adres van de ontvanger in te vullen in plaats van je eigen gegevens. Vermeld hierin wel je eigen e-mailadres, zodat jij de bevestigingsmail ontvangt en het cadeau een verrassing blijft! Bij het factuuradres vul je je eigen gegevens in. 

Wordt de factuur meegezonden met het pakket?

Om het milieu zo min mogelijk te belasten sturen wij iedereen de factuur bij de bevestigingsmail. Beter voor het milieu én makkelijker voor jou om terug te vinden mocht je deze later nog nodig hebben. 

Zakelijk

Ben je een zakelijke klant en wil je het bedrag liever per factuur betalen? Of wil je een order plaatsen om de Muurbloempjes ook in jouw winkel te verkopen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen. 

Bezorging 📮

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

We streven ernaar alle bestellingen binnen 1 werkdag op de post te doen. Via PostNL wordt jouw pakket binnen 1 - 2 werkdagen thuisbezorgd. 

Naar welke landen bezorgen jullie?

Op dit moment bezorgen wij naar adressen in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Wat zijn de bezorgopties?

Onze pakketten worden binnen Nederland verzonden via PostNL (1 - 2 werkdagen) en naar het buitenland met PostNL of DHL, afhankelijk van de bestemming en het gewicht. 

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. Wat nu?

Kijk eerst wat de status is met jouw persoonlijke Track & Trace code. Geeft deze aan dat jouw pakketje is afgeleverd, maar heb jij nog niks ontvangen? Neem dan contact met ons op door hier te klikken. 

Kan ik een voorkeur voor een levertijd kiezen?

Helaas kun je via onze webshop geen levertijd kiezen. Houd de Track & Trace code goed in de gaten zodat jij weet wanneer jouw pakketje geleverd wordt. Ook kun je via deze link van PostNL je bezorgmoment aanpassen als het voor jou toch niet helemaal handig uitkomt. Als je één 6 stuks pakket of maximaal drie 1 stuks pakketten koopt, dan hoef je je geen zorgen te maken over het bezorgmoment, want dan ontvang je je bestelling in de brievenbus!

Kan ik instructies over de bezorging doorgeven?

Wij kunnen geen instructies doorgeven aan de bezorger. Je kunt wel een briefje met instructies achterlaten als je niet thuis kunt zijn. Maar mocht het pakket dan kwijtraken, dan ligt de verantwoordelijkheid wel bij de consument.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

In het bestelproces kun je niet aangeven dat je jouw pakket wilt ophalen bij een ophaalpunt. Wel kun je vaak in de mail van PostNL met jouw Track&Trace code het bezorgmoment en -locatie aanpassen. 

Retourneren 📭

Wat als mijn bestelling niet voldoet aan mijn verwachtingen?

Wat vervelend dat het product niet helemaal naar wens is! Producten kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst. Stuur een mail naar info@muurbloempjes.com met de reden van retour en de volgende foto’s om de retour in behandeling te laten nemen:

 

 • Een foto van de buitenkant van het pakket.

 • Een foto van het geopende pakket met de producten, waarbij de inhoud duidelijk zichtbaar is.

 • Indien nodig: een detail foto/close-up van de specifieke schade aan het artikel.

​

Hoe verzend ik mijn bestelling retour?

Om de producten te retourneren, moet het product ongebruikt zijn en de verpakking onbeschadigd zijn. Gebruikte producten kunnen niet worden geretourneerd. Nadat wij het product retour hebben ontvangen in zijn originele en onbeschadigde verpakking, ontvang je het bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening (minus de verzendkosten en retourkosten). Je kunt het pakket terugsturen naar:

​

Schaverijstraat 11 1.W.5

3534 AS Utrecht

Nederland

​

Als de ruil en retour condities niet voldoen aan de bovengenoemde voorwaarden, behoudt Muurbloempjes zich het recht om de bestelling terug te sturen naar de ontvanger, en de ontvanger verantwoordelijk te stellen voor de verzendkosten.

Wanneer krijg ik mijn geld terug als ik mijn bestelling heb teruggestuurd?

Nadat wij het product retour hebben ontvangen in zijn originele en onbeschadigde verpakking, ontvang je het bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening (minus de verzendkosten en retourkosten). 

Hoe zit het precies met het herroepingsrecht?

Standaard geldt voor alle producten die je online koopt een bedenktermijn van 14 dagen na het ontvangen van de producten, waarbinnen je van de aankoop af kan zien. Nadat je bij ons hebt gemeld dat je van de aankoop af wenst te zien heb je nogmaals 14 dagen om het product terug te sturen. Dit wordt het herroepingsrecht genoemd. 

Wat kan ik doen als ik mijn product beschadigd heb ontvangen?

Is er direct na aflevering al iets mis met het product? Om de klacht goed in behandeling te kunnen nemen vragen we je een mail te sturen naar info@muurbloempjes met het onderstaande: 

 

 • Een foto van de buitenkant van het pakket.

 • Een foto van het geopende pakket met de producten, waarbij de inhoud duidelijk zichtbaar is.

 • Een detail foto/ close-up van de specifieke schade aan het artikel.

 

Als we wat meer informatie van je nodig hebben, zullen we hier nog om vragen. Wij komen binnen 2 werkdagen met een passende oplossing. We doen er uiteraard alles aan om jou weer helemaal tevreden te stellen.

Producten 🌱

Waar kan ik de Muurbloempjes aan bevestigen?

Muurbloempjes zijn voorzien van speciale industriële dubbelzijdige tape. Deze tape is succesvol getest op muurverf (op waterbasis), hout, glas en keramische materialen (tegels etc.). Mocht je het Muurbloempje op andere materialen willen bevestigen, dan is dit op eigen risico. Lees altijd goed de instructies in de handleiding voordat je het Muurbloempje bevestigt.  

Kan een Muurbloempje het gewicht van mijn stekje aan?

Jazeker! Wij hebben de Muurbloempjes uitvoerig getest en hebben geen bloem of stekje gevonden die te zwaar was voor een Muurbloempje. 

Moet ik de Muurbloempjes ook water geven?

Levende planten drinken water, dus Muurbloempjes zal je ook en af toe moeten bijvullen. Hoevaak je het water moet bijvullen is afhankelijk van de temperatuur in huis. Bij warme temperaturen moet het Muurbloempje dagelijks worden bijgevuld. Is het iets kouder, dan moet jouw Muurbloempje binnen 1-3 dagen worden bijgevuld. Gebruik je liever droogbloemen? Zorg dan dat de Muurbloempjes van binnen droog zijn, zodat de droogbloemen langer mooi blijven. 

Hoe kan ik het beste het water bijvullen van mijn Muurbloempjes?

Om het water van je Muurbloempjes bij te vullen kun je het beste het Muurbloempje van de muur halen en onder de kraan houden. Eenmaal gevuld hang je het Muurbloempje weer op aan de magneet. Tip: Met een waterfles met tuit kun je de Muurbloempjes bijvullen zonder deze van de muur te halen!

Zijn de Muurbloempjes makkelijk te verwijderen van het oppervlak?

Wij maken gebruik van een speciale industriële dubbelzijdige tape. Houd er rekening mee dat je bij het verwijderen van de magneet in sommige gevallen een laagje verf van de muur trekt. 

Hoe meet ik netjes een patroon uit voor de Muurbloempjes?

Tips voor het bevestigen van de Muurbloempjes vind je op onze Instagram pagina. Meet jouw patroon nauwkeurig uit en plaats de magneten waterpas tegen het oppervlak. Welk patroon jij kiest is natuurlijk helemaal aan jou. Wees creatief!

Kan ik de Muurbloempjes ook buitenshuis gebruiken?

Wij hebben de Muurbloempjes alleen getest op binnenshuis gebruik. Mocht jij jouw Muurbloempjes toch liever buiten willen gebruiken, dan raden we je aan om ze onder een afdak te plaatsen. Op deze manier kun je ze beschermen tegen de krachten van Moeder Natuur. Het gebruik van de Muurbloempjes buitenshuis is op eigen risico. 

 • Instagram
 • Facebook
bottom of page