top of page

Gratis verzending binnen NL vanaf €50 🌿

Standaard EU

vanaf

€2,95

Thuisbezorgd met PostNL binnen Nederland en DHL binnen Europa. 

  • Verzonden in 1-2 werkdagen

  • Bezorging binnen 3 werkdagen

  • Gratis verzonden bij een bestelling vanaf €50

  • Volg jouw bestelling met de Track & Trace code

Verzending en levering

We verzenden onze pakketten met PostNL. Zodra je bestelling ons Plantoor verlaat, sturen we je een e-mail met daarin een Track&Trace code waarmee je de status van je zending kunt volgen. Heb je jouw pakketje nog niet ontvangen? Houd dan je Track & Trace code in de gaten of neem contact op met de door jou gekozen bezorgdienst. 

Pakketten kunnen alleen worden afgeleverd op woonadressen, dus niet op postbusadressen. Houd er rekening mee dat de bezorgtijden een indicatie zijn en er geen bezorging plaatsvindt op zon- en feestdagen.

Bekijk Collectie

Gratis verzonden vanaf €50

Tarieven

Kies bij het bestellen een van de onderstaande tarieven voor de verzending van jouw pakketje. Met PostNL zijn jouw Muurbloempjes binnen 2 werkdagen in huis. 

Bekijk tarieven
Retourneren

Mocht het product niet helemaal naar wens zijn, dan kan deze geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst. Om de producten te retourneren, moet het product ongebruikt zijn en de verpakking onbeschadigd zijn. Nadat wij het product retour hebben ontvangen in zijn originele en onbeschadigde verpakking, ontvang je het bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening (minus de verzendkosten en retourkosten). Je kunt het pakket terugsturen naar:

Schaverijstraat 11 (1.W.5)

3534 AS Utrecht

Nederland

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page